انواع میله پرچم

معرفی انواع میله پرچم به همراه کاربرد آن ها

نصب پرچم به کمک انواع میله پرچم انجام می شود. میله های پرچم، پایه ها یا دکل هایی مرتفع هستند که در ابعاد، ارتفاعات و انواع مختلف طراحی و تولید می شوند تا بتواند پرچم را نگه دارند. بهتر است قبل از سفارش میله پرچم کمی بیشتر درباره میله پرچم و انواع آن بدانید. این مقاله از چاپ مهام را به معرفی کامل انواع میله پرچم اختصاص داده ایم.

 

معرفی انواع میله پرچم

میله پرچم باید تحمل بار ناشی از وزن خود را داشته و در برابر نیروی ناشی از باد از مقاومت خوبی برخوردار باشد. در غیر این صورت تحت تأثیر باد شدید واژگون خواهد شد. انواع مختلفی میله پرچم به لحاظ ابعاد مقطع، ارتفاع، نوع پوشش، شکل (تاشو، تلسکوپی، آنتنی و …) وجود دارد.

 

انواع میله پرچم بر اساس شکل ظاهری

به طور کلی پایه پرچم در کل به دو شکل تولید می شود میله پرچم بر اساس شکل ظاهری به چند دسته تقسیم می شود که عبارتند از:

  • پایه پرچم لوله ‌ای (پایه پرچم شهری)
  • میله پرچم چندوجهی

 

انواع میله پرچم بر اساس کاربرد

میله های پرچم براساس کاربردشان به موارد زیر تقسیم بندی می شوند:

  • میله پرچم لوله ای
  • میله پرچم مرتفع یا برج پرچم

در ادامه مشخصات کامل آن ها را کامل بررسی می کنیم.

 

• میله پرچم لوله ای (میله اهتزاز عادی)

بهترین جنس میله پرچم

پرچم اهتزاز در سطح شهر و مراکز مختلف نصب می شود و می توان این میله را برای اماکن مرتفع نیز به کار برد. به صورت لوله ‌ای یا چندوجهی از فولاد ST37 تولید می شود.

این میله پرچم ها سطح مقطع دایره ای دارند که به آن ها لوله ای می گویند و امامی توان آن را به صورت چندبعدی نیز سفارش داد.

ارتفاع این نوع میله پرچم در محدوده ۵ الی ۱۲ متر می باشد. در صورت زیاد بودن ارتفاع، لوله ها به صورت ۲، ۳ یا ۴ تکه تولید می شود و بعد از پایان کار با جوشکاری ۲CO به هم متصل می شوند. برای صاف کردن سطح میله پرچم و مقاوم‌سازی آن نیز بتونه کاری و رنگ اپوکسی استفاده می کنند.

لازم به ذکر است که این میله پرچم در برابر بادهای بین 110 تا 120 کیلومتر مقاوم است.

 

ابعاد استاندارد میله پرچم لوله ای

ابعاد میله پرچم به این شکل است که در ارتفاع 6 متر با ترکیب لوله 4 اینچ به 3 اینچ ، در ارتفاع 9 متر به صورت 3 تکه از ترکیب لوله ‌های 4 اینچ به 3 اینچ به 2 اینچ تولید می شود و برای بلندی میله پرچم در 12 متر به صورت ترکیبی از لوله ‌های 5 اینچ به 4 اینچ به 3 اینچ به 2 اینچ به کار برده می شود.

نحوه نصب میله پرچم لوله ای
برای نصب پایه پرچم فونداسیون‌های آماده یا ریختگی به کار می روند. به این شکل که بولت های فونداسیون دقیقاً مطابق با سوراخهای بیس‌پلیت یا صفحه‌ستون زیر پایه در نظر مشخص می شود. ولی در مواقعی که مشتری از فونداسیون‌های ریختگی برای نصب پایه پرچم استفاده کند به او شابلونی داده می‌شود تا بولت های خود را مطابق سوراخ‌ های بیس ‌پلیت نصب کند.

 

• میله پرچم مرتفع یا برج پرچم

ابعاد استاندارد میله پرچم
یکی دیگر از انواع میله پرچم مرتفع نام دارد. همانگونه که از نام این نوع میله پرچم برمی آید ارتفاع بالایی داشته و برای برافراشتن پرچم های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. پرچم های بزرگ با وزن زیاد یا پرچم هایی که در ارتفاع خیلی زیاد نصب می شوند به جای میله پرچم عادی روی دکل ها یا برج های پرچم نصب می شوند تا بتوانند در مقابل فشار و وزن زیاد استحکام لازم را داشته باشد.

 

ابعاد استاندارد میله پرچم مرتفع

سطح مقطع میله پرچم در این روش بیشتر چندوجهی است؛ اما اجرای نوع لوله ای نیز امکان‌پذیر می باشد.
ارتفاع میله پرچم استاندارد و با دکل مرتفع از ۹ متر ۸۰ متر قابل سفارش است. برای بالا بردن این پرچم نیز معمولاً از گیربکس اتوماتیک استفاده می شود. البته در صورت کم بودن ارتفاع (زیر ۱۸ متر) می توان گیربکس های دستی را جایگزین اتوماتیک کرد.تا در هزینه شما صرفه جویی شود.

 

نصب میله پرچم مرتفع

میله پرچم مرتفع برای نصب در ارتفاعات بلند و نگهداشتن پرچم های سنگین وزن به کار برده می شود تا پرچمی که روی این میله پرچم قرار می گیرد همچنان بسیار بزرگ دیده می شود. بدیهی است که نصب چنین پرچمی روی سازه ای ضعیف می تواند باعث واژگونی پرچم از بالا به پایین بشود.
اما اگر قصد داریدپرچمی با وزن معمولی را در ارتفاعی معمولی نصب کنید. به سازه های پیچیده و بسیار قوی نیاز ندارید بلکه می توانید میله پرچم لوله ای را انتخاب کنید و به راحتی و با صرف هزینه کمتر بهترین پرچم را داشته باشید
کاربرد میله پرچم
این میله ها برای نصب در مدارس، مکان های نظامی، اداره های دولتی، فروشگاه ها، پایگاه های مرزی، فرودگاه ها و زیباسازی ایده آل است.

 

ضخامت انواع میله پرچم

ضخامت لوله ها به صورت پیش ‌فرض 2.5 میلی‌متر محاسبه می‌شود. ولی می‌توان از لوله‌هایی با ضخامت های 3 میلیمتر و 4 میلی‌متر هم استفاده کرد.

 

جنس انواع میله پرچم

ابعاد میله پرچم
بدنه میله پرچم بایستی از جنس مقاوم باشد تا بتواند در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت از خود نشان بدهد.

این کار به دو روش گالوانیزه گرم یا رنگ صنعتی (اپوکسی یا آلکیدی) انجام می شود. پوشش گالوانیزه گرم علاوه بر زیبایی، باعث دوام بیشتر میله پرچم می شود. برای سفارش بهترین جنس میله پرچم کافی است با ما تماس بگیرید.

سازه های پرچم

برای اینکه بخواهید سازه پرچم را نصب کنید بایستی عواملی مانند موقعیت جغرافیایی را در نظر بگیرید و به محاسبات پیچیده ای نیاز دارید.

پرچم مجهز به سیستم روتیشن است به کمک این پرچم بهتر می ایستد و با کمک موتور و گیربکس به اهتزاز در می آید.

سازه پرچم معمولا به صورت اورلپ نصب می شود به این مفهوم که پایه به شکل چند تکه ساخته می شود و هر قطعه ای که در بالای قطعه دیگر نصب می شود به مراتب قطر کمتری دارد.

قیمت میله پرچم

قیمت میله پرچم به دلیل سفارشی بودن سازه کاملا متغیر می باشد. اما به طور کلی عوامل زیر تعیین کننده قیمت میله پرچم هستند:
• ضخامت لوله یا ورق استفاده شده
• ارتفاع پایه
• نوع پوشش درخواستی (رنگ کوره‌ای ، رنگ آلکیدی یا گالوانیزه)
• قیمت فونداسیون پایه پرچم متناسب با ارتفاع دکل پرچم
• وزن پایه
• نحوه اتصال میله
• نوع قرقره و سیم بکسل
• تعداد سفارش

 

سفارش انواع پایه پرچم

طراحی تولید و نصب میله پرچم به تخصص نیاز دارد مرکز تخصصی چاپ مهام بزرگ‌ترین مرکز طراحی، تولید و نصب پرچم با انواع میله پرچم با کیفیت بالا و قیمت مناسب می باشد. اگر قصد سفارش انواع میله پرچم و خرید پرچم را دارید کافی است با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و با همکاران ما مشورت کنید و بعد از نیازسنجی و بررسی های شامل بودجه یا کاربرد پرچم، میله پرچم مورد نیاز خود را خریداری کنید.

این که شما مشتریان گرامی کدام یک از این دو نوع میله پرچم را انتخاب کنید، با توجه محل نصب پرچم، ارتفاع آن، شرایط محیطی وابسته است. اما بهتر است که انتخاب نوع میله پرچم را به کارشناسان چاپ مهام بسپارند تا خیالتان بابت همه چیز آسوده باشد. شما می توانید برای سفارش میله پرچم با ابعاد و ویژگی های سفارشی با مرکز چاپ مهام تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.